Objavi događaj Postani član

Postani član

Postani dio hrvatske zajednice posvećenih yoga profesionalaca koji brinu o umijeću kojim se bave. Članom Saveza može postati svaka fizička ili pravna osoba, građanin Republike Hrvatske ili stranac, koja se bavi yogom te dijeli interese koje promiče Savez, nakon što je podnijela zahtjev za članstvom koje potvrđuje Upravni odbor te uplatila godišnju članarinu (odnosi se na redovno članstvo).

Članstvom u Savezu prihvaćate Statut, etički kodeks, misiju, ciljeve i opće akte Saveza te pridonosite aktivnostima Saveza u promociji yoge u Hrvatskoj i svijetu.

Ili obnovi članstvo uplatom godišnje članarine na
HRVATSKI SAVEZ ZA YOGU
MARTIĆEVA 45, 10000 ZAGREB
HR7723600001102426682

Benefiti članstva

 1. Upis u centralnu bazu hrvatskih yoga centara i učitelja
  Hrvatski savez za yogu je centralno mjesto za informacije o djelovanju yoge na području Hrvatske. Na našoj web stranici nalazi se baza za pretragu prema imenu, nazivu centra, stilu yoge, mjestu rada i abecedi.
 1. Objavljivanje vaših aktualnih događanja na web stranici i društvenim mrežama HSY-a
  HSY, kao centralno mjesto za sva yoga zbivanja u HR vodi evidenciju događanja koja provide naši članovi. Na početnoj web stranici i našim društvenim mrežama objavljujemo vaša događanja i novosti koje provodite.  
 1. Sudjelovanje u događanjima koje organizira HSY
  HSY održava redovna mjesečna ili godišnja događanja kao što su yoga konferencije i događaj “Dan yoge” 21.6. u kojima su naši članovi pozvani da se pridruže i približe svoji rad široj skupini polaznika.
 1. Sudjelovanje na redovnom HSY sastancima
  Na sastancima članova HSY-a čut ćete koja su najnovija događanja, biti u toku s radom saveza, sudjelovati svojim savjetima i ako želite uključiti se u djelovanje kao volonteri na projektima.
 1. Podrška zajednice 
  Članstvo u savezu je pripadnost zajednici istomišljenika gdje djelimo savjete, iskustva, povezujemo se i otvaramo novim međusobnim suradnjama.
 1. Pravni savjeti i podrška
  Kao član HSY-a možete nam se obratiti s pitanjem vezanim za vodstvo centra ili vođenje yoge. Mi ćemo vam u što kraćem roku odgovoriti nakon savjetovanja sa stručnom osobom.
 1. HSY osigurava standard svih svojih članova
  Pročitajte više

Nominalni član/ica

7€/god

Članarina Ljubitelj yoge – Nominalni član – je isključivo humanitarnog karaktera. Sva novčana sredstva prikupljena putem nominalnih članarina bit će usmjerene u humanitarne projekte Hrvatskog saveza za yogu. Prava i […]

Učitelj/ica yoge

14€/god

Prava i povlastice: Biti dijelom velike yoga zajednice koja se bavi promicanjem yoge u Hrvatskoj Mogućnost verifikacije diploma od domaćih i stranih yoga škola i organizacija Pristup Registru članova yoga […]

Yoga centar

40€/god

Prava i povlastice: Biti dijelom velike yoga zajednice koja se bavi promicanjem yoge u Hrvatskoj Učlanjenje yoga centra i dva učitelja predstavnika istoimenog centra (status člana yoga učitelja), te pristup […]

Pretraži registar članova

Prijavi se na naš newsletter