Objavi događaj Postani član

Barbara Lipovšćak

M: +38595 5811237

Slavka Krautzeka 66A, 51000 Rijeka

Barbara Lipovšćak (1993.) odrasta u jogi i sportu. Znatiželjna je umjetnička duša, zaljubljena u prirodu. Po struci mag.ing.logist. svoju ljubav prema organizaciji i vođenju isprepliće s pozivom učiteljice joge.
Kao dijete meditira s roditeljima, upija Bhajane i susreće gurue i učitelje joge. Svoju osobnu praksu razvija od 2013. Školu za Hatha&Vinyasa učitelja završava 2021. pod vodstvom Damira Božinovića, rad na temu: “Utjecaj Hatha yoge na mentalno zdravlje“. Edukaciju nastavlja kroz seminare i tečajeve Jadranka Mikleca, Tončija Gulišija, Domagoja Orlića i dr. I odlazak na razne satove ili radionice dostupne u Hrvatskoj i šire.
Susrela se s različitim stilovima; od Shiva yoge, preko Yin yoge, Ashtanga yoge, Dharma yoge, Iyengar yoge i Kundalini yoge, sve do Acro yoge i Aerial yoge. Pa ipak njena najveća ljubav je klasična Hatha yoga.
Danas radi kao učiteljica joge u joga studiju u Rijeci i jednom fitness centru, podučava individualno i organizira radionice. Vodi Instagram profil @yoga_withb i Facebook strancu Yoga with B. kroz koje dijeli strast prema jogi, prirodi i fotografiji. U slobodno vrijeme putuje, planinari, kupa se u rijekama, piše i smišlja kako ovaj svijet učiniti vedrijim mjestom.
Uvijek otvorena za suradnje u organizaciji događaja, vođenju satova na povlačenjima, vođenju stranica i profila, pisanju članaka..

Pretraži registar članova

Prijavi se na naš newsletter