Ciklus osvještavanja 7 aspekata bivanja – Čakri

Osvještavamo aspekte svojega života koje ne vidimo jasno, “tamo gdje smo zapeli”, tražimo uzrok te radimo na tome da ponovo protečemo u tom polju.

Čakre su tradicionalni yogijski sistem koji nam pomaže kako bi osvijestili svoja emotivna, mentalna i fizička stanja te spoznali aspekte sebe i svojeg života koji ne teku s lakoćom. Prema tom sustavu bolesti, nesporazumi i nejasnoće često se manifestiraju tamo gdje energija nije protočna. Glavni smisao yoge je potaknuti vitalnost kroz cijeli sustav kako bi živjeli lakše, bolje funkcionirali u bliskim odnosima, odnosu prema svom tijelu i zdravlju, u odnosu prema poslu i novcu, okolini…

U uvodnom dijelu pričamo o značenju čakre i postavljamo pitanja kojima pokušavamo vidjeti uzrok nelagode, problema ili bolesti u određenom polju života. Kroz praksu yoge, meditacije i afirmacija dobivamo korisne alate kojima se povezujemo sa sobom te kojima čemo osvijestiti na čemu je potrebno raditi.

Radionice vode Izabela Marić, certificirana učiteljica yoge i certificirani holistic life coach i Tena Rebernjak certificirana učiteljica yoge i dugogodišnja praktikantica Mindfulness meditacije.

Svi ste dobrodošli, za prijave i uplate obratite nam se na verbasana@gmail.com ili info@tena.yoga

Namaste 🙂

Prijavi se na naš newsletter