Verbasana yoga studio

Sjedište Verbasana centra je u Martićevoj 45 gdje se nalazi ured te se održavaju online satovi yoge i holistic coachinga i rooftop yoga.

Grupni yoga satovi i tretmani (masaže) se održavaju na adresi Galjufova 5, Kvatrić, Zagreb.

Osim satova yoge također u ponudi imamo terapeutske masaže, holistic life coaching te organiziramo yoga retreate. Ljeti otvaramo Rooftop yoga shalu na krovu Martićeve ulice.

Verbasana yoga studio nudi satove Vinyase Flow, Hatha Vinyase, Ashtanga yoge, Yoge za kralježnicu, Yoge za djecu, Yoga Nidre uz zvuk tibetanskih zdjela, Prenatal yoge za trudnice i Chakra dance yoge, satove pranayame, vođene meditacije te razne zanimljive radionice i događanja sa gostujućim učiteljima.

Ponosni smo učitelji Kids yoge u Waldorfskoj školi u Zagrebu. Često organiziramo koncerte indijske klasične glazbe te nekoliko puta godišnje organiziramo i vodimo yoga retreate u Hrvatskoj i Indiji.

Članovi smo Shanti yoga grupe koja spaja yogu i ples te promovira mir i sreću koje vježbanje yoge pruža tijelu, umu i duši.

Aktivni smo članovi Hrvatskog saveza za yogu te surađujemo sa Veleposlanstvom Indije i Ministarstvom Ayush.

M: +385 91 525 7299

A: Martićeva 45, 10000 Zagreb

E: verbasana@gmail.com

W: https://verbasana.com

Učitelji/ce

Izabela Marić

Certificirana učiteljica yoge, certificirani Holistic Life Coach, osnivačica Verbasana yoga studija

Izabela Marić je osnivačica Verbasana yoga studija u Zagrebu, predsjednica Hrvatskog saveza za yogu, diplomirani indolog, certificirana učteljica yoge RYT600 na Institutu za yogu i ayurvedu Sunce kod yogacharye Jadranka […]

Svemir Vranko

Certificirani instruktor yoge, zvukoterapeut

Certificirani instruktor yoge RYT300 na Institutu za yogu i ayurvedu Sunce kod yogacharye Jadranka Mikleca. Suosnivač Verbasana yoga studija. Yoga mu je inspiracija od ranog tinejđerstva, a meditaciju prakticira od […]

Prijavi se na naš newsletter