Objavi događaj Postani član

Tena Rebernjak

M: +385 95 8346359

Porat 13 otok Biševo, 21485 Komiža

Yogom se bavim od 18 godine, upoznala sam ju kroz knjigu B.K.S. Iyengara ‘Light on yoga’. Program obuke za učiteljicu yoge (RYT 200) završavam u GaiaYoga školi pod vodstvom Marca Bianca i Sandre Đidara Bianco 2012. godine. Daljnju edukaciju za učitelja yoge (RYT 500) završavam kod Petre Carmichael u Divya yoga centru 2017. godine.

Prošla sam mnoge radionice i tečajeve poznatih svjetskih yogija i mnoge tečajeve bodywork tehnika. Budin nauk te Vipassana i mindfulness meditacije upoznala sam kada sam imala 20 godina na znamenitom tromjesečnom putovanju u Sri Lanci. Od tada pohađam mnoga desetodnevna meditacijska povlačenja u potpunoj tišini. Moj primarni interes je zdravlje, mentalno i tjelesno, kako ga održavati i uspostaviti ako je izgubljeno. Pristup podučavanju yoge mi je terapeutski, što znači da vodim vježbe i metode bazirane na tradiciji yoge koje ciljano pomažu pri rješavanju nekog problema.

Meditacija kojom se bavim i koju vodim je trening za bistrinu uma i mentalno zdravlje koji možemo primijeniti u svakodnevnom životu. Volim što radim, vjerujem u to i znam da svi imamo kapacitet za kvalitetan život.

Više o meni saznajte na: https://tena.yoga/o-meni/. Trenutno bivam i radim na otoku Biševu gdje organiziram program Biševo Yoga Healing Space.

Lokacija

Događanja koja organizira član/ica

19.02.2022. — 09.04.2022.

 Zdrav’ko yoga online yoga radionice

Pretraži registar članova

Prijavi se na naš newsletter