Objavi događaj Postani član

Tena Rebernjak

A: Jurjevska 3, 10000 Zagreb

Yogom se bavim od 18 godine, upoznala sam ju kroz knjigu B.K.S. Iyengara ‘Light on yoga’. Program obuke za učiteljicu yoge (RYT 200) završavam u GaiaYoga školi pod vodstvom Marca Bianca i Sandre Đidara Bianco 2012. godine. Daljnju edukaciju za učitelja yoge (RYT 500) završavam kod Petre Carmichael u Divya yoga centru 2017. godine.

Prošla sam mnoge radionice i tečajeve poznatih svjetskih yogija i mnoge tečajeve bodywork tehnika. Budin nauk te Vipassana i mindfulness meditacije upoznala sam kada sam imala 20 godina na znamenitom tromjesečnom putovanju u Sri Lanci. Od tada pohađam mnoga desetodnevna meditacijska povlačenja u potpunoj tišini. Moj primarni interes je zdravlje, mentalno i tjelesno, kako ga održavati i uspostaviti ako je izgubljeno. Pristup podučavanju yoge mi je terapeutski, što znači da vodim vježbe i metode bazirane na tradiciji yoge koje ciljano pomažu pri rješavanju nekog problema.

Meditacija kojom se bavim i koju vodim je trening za bistrinu uma i mentalno zdravlje koji možemo primijeniti u svakodnevnom životu. Volim što radim, vjerujem u to i znam da svi imamo kapacitet za kvalitetan život.

Više o meni saznajte na: https://tena.yoga/o-meni/

Lokacija

Događanja koja organizira član/ica

19.02.2022. — 09.04.2022.

 Zdrav’ko yoga online yoga radionice

Pretraži registar članova

Prijavi se na naš newsletter