Objavi događaj Postani član

Lada Kraljević

, Zagreb

Lada Kraljevic je certificirana yoga učiteljica (200TT Ishta, Yogaworks NYC) s preko 20 godina iskustva u vodenju satova, radionica yoge i meditacije.

Godine 2005 odlazi u New York na usavrsavanje nakon pripreme u Nava yoga centru, gdje zavrsava 200 sati yoga treninga pod strucnim vodstvom Alana Fingera. Produbljuje svoje znanje o yogi uz svjetski poznate ucitelje poput Bryana Kesta i Sarah Willis i druge. Dugi niz godina poucava različite stilov yoge. 

Po povratku u Hrvatsku, postaje dio Nava tima te usko suradjuje s Zagrebačkim plesnim ansamblom, Studijom za suvremeni ples, radi kao prezenter na sportskim konferencijama. 

Gostuje u HRT emisiji “Dobro jutro Hrvatska” te suradjuje s Almirom Osmanovic na osmisljavanju i snimanju videa Yoga, pilates, ples. 

Aktivno suradjuje s umjetnicima, sportskim djelatnicima, plesacima te na otoku Bisevu organizira vrlo uspjesne ljetne radionice yoge, umjetnicke rezidencije, izlozbe i prezentacije. 

Uz privatne satove yoge, u posljednje tri godine radi kao suradnik i voditelj satova yoge profesionalnim i amaterskim plesacima u Masadancecompany, u Zagrebu.

Pretraži registar članova

Prijavi se na naš newsletter