Objavi događaj Postani član

Katarina Luketina

M: +385958204196

Novomarofska 29, 10000 Zagreb

Prakticira yogu već skoro 20 godina, podučava 10 godina. Iako po formalnom obrazovanju arhitektica (koja se i u tom segmentu svog djelovanja bavi održivim dizajnom – permakulturom i prirodnim materijalima u gradnji), djeluje i kao učiteljica yoge (koju shvaća kao osobnu praksu odrŽIVOSTI i regeneracije). Katarina je zavržila 200 satnu edukaciju za vinyasa flow učiteljicu kod Snježane Nine Vukas, a inspiriraju je kreativne ali sistematične vinyase po uzoru na Meghan Currie i druge učitelje ovog stila.

Uslijed suočavanja s vlastitim zdravstvenim izazovima (skupa s kolegicama učiteljicama yoge) pokreće serije online yoga terapijskih radionica pod nazivom Divya yoga/Zdrav’ko yoga preko portala www.yogazagreb.com gdje se ugošćuju vodeći hrvatski ali i međunarodni učitelji yoge kao terapijske prakse.

Katarina je podučavala vinyasa flow satove u Apolon Centru te nekadašnjem Divya Yoga Centru, a trenutno podučava u Plesnom centru Royale https://www.royale-dance.eu/ te privatne satove prilagođene specifičnim potrebama polaznika.

Događanja koja organizira član/ica

19.02.2022. — 09.04.2022.

 Zdrav’ko yoga online yoga radionice

Pretraži registar članova

Prijavi se na naš newsletter