Objavi događaj Postani član

Dea Zlatarek

M: +385958144947

A: Vijenac 10, 10000 Zagreb

E: deaa.zlatarek@gmail.com

Završetak studija psihologije na Univerzitetu Leiden u Nizozemskoj za nju je bio tek početak istinskog istraživanja i spoznavanja sebe. Na svom je životnom putu isprobala razne tehnike i metode, te nakon puno istraživanja shvatila da odgovori leže u holističkom pristupu čovjekovu blagostanju, integraciji i povezanosti svih razina: fizičkoj, energetskoj, mentalnoj, emocionalnoj i duhovnoj.

Upravo u vedskoj znanosti i filozofiji uviđa dragocjenu mudrost kao i potencijal za sveobuhvatnim unapređenjem života. Ubrzo nakon prvog susreta s asana praksom, upisuje i u rujnu 2021. godine završava Hatha-Raja RYT 200 Teacher Training u sklopu Yoga Akademije Zagreb, gdje pod vodstvom Olive Vrbanek produbljuje znanje i razumijevanje yoge.

Svakodnevna joj se praksa sastoji od Hatha i Ashtanga stilova te Transcendentalne meditacije koju je naučila od Yogacharye Jadranka Mikleca. Također je i licencirana praktičarka Integracijske tehnike koju koristi u terapijskom radu s klijentima. Veliki užitak pronalazi u radu s ljudima, prirodi, putovanjima te u daljnjem učenju i spoznavanju sebe.

Pretraži registar članova

Prijavi se na naš newsletter